Bubble Tea: Jak si udělat vlastní doma

calendar 7.8.2024 16:05

Bubble Tea si můžete snadno připravit i doma a přizpůsobit podle svých chutí. S naším průvodcem a ingrediencemi z bubbly.cz vytvoříte lahodný Bubble Tea přesně podle svých představ. Pojďme se podívat na náš osvědčený postup krok za krokem.

Množství jednotlivých ingrediencí můžete upravit podle toho, jak sladký a intenzivní nápoj preferujete. Námi doporučené hmotnosti surovin jsou podle Bubblyho chuti.

1. Uvařte čaj a vychlaďte ho

Začněte přípravou čaje. Můžete použít zelený nebo černý čaj podle vaší preference. Uvařte čaj podle instrukcí na obalu (obvykle 3-5 minut) a nechte ho vychladnout. V letních dnech doporučujeme nechat vychladit čaj v lednici.

2. Nalijte do kelímku sirup

Nalijte požadované množství sirupu (30 g) do kelímku. Pro snadné míchání doporučujeme použít náš shaker, který pomůže sirup důkladně rozmíchat s ostatními ingrediencemi. Pokud shaker nemáte, důkladně promíchejte sirup lžící nebo míchadlem.

3. Přidejte práskací kuličky nebo tapioku

Do kelímku přidejte práskací kuličky (40 g) nebo tapiokové perly (50 g) z naší nabídky. Práskací kuličky přidají nápoji extra zábavný prvek, který děti milují, zatímco tapiokové perly jsou skvělé pro tradiční Bubble Tea

4. Podle chuti přidejte želé

Přidejte želé (40 g) z kokosové dužiny, které obohatí váš Bubble Tea o další texturu a rozmanité příchutě.

5. Zalijte kelímek čajem a vložte led

Nakonec zalijte kelímek vychladlým čajem a přidejte led. Led nápoj osvěží a zchladí, což je ideální pro horké dny. Promíchejte všechny ingredience v kelímku, aby se sirup a čaj dobře spojily.

6. Uzavřete kelímek víčkem a vložte brčko

Pro snadné přenášení Bubble Tea použijte víčko na kelímek. Víčka zajistí, že váš nápoj zůstane čerstvý a nevyteče. Na závěr vložte do kelímku široké brčko, které je ideální pro pití Bubble Tea.

Příprava Bubble Tea doma je jednoduchá a zábavná. S ingrediencemi z bubbly.cz můžete snadno vytvořit vlastní Bubble Tea a tím i nezapomenutelný zážitek, ať už kdekoliv. Užijte si domácí Bubble Tea kdykoliv budete mít chuť!

Zaujal tě článek? Sdílej ho!